De Slag Om Het IJspaleis

De Slag om het IJspaleis met wethouder Rachid Guernaoui

By December 11, 2018 No Comments

Debatmeester sluit 2018 af met een knallende eindejaarseditie van de talkshow ‘De Slag om het IJspaleis’. Presentatoren Ivar Lingen en Theodore Pronk praten in het live programma met diverse gasten over ontwikkelingen in de stad en de lokale politiek.

Op 18 december is onder anderen wethouder Rachid Guernaoui (Groep de Mos/Hart voor Den Haag) te gast. Met hem maakt Debatmeester de balans op van 2018 en wordt een voorschot genomen op zijn plannen in 2019. 

Woningnood

Over de plannen van wethouder Revis om de Haagse woningnood aan te pakken wordt gesproken met Peter Boelhouwer (hoogleraar woningmarkt TU Delft), Wicher Mol (ontwikkelingsmanager BPD) en Suzanne Schuitemaker (Woonbond).

En meer!

Linda Vermeulen (FNV) neemt plaats op de Debatmeester-stoel voor een gesprek over de verruiming van de winkeltijden, Marcel Verreck verzorgt een column en, zoals gebruikelijk, rijgt huisband Food Fridge Money Box (voorheen Caterpillar) de items muzikaal aan elkaar.

Het programma vindt plaats op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek aan het Spui, tussen 18:00 en 19:00 uur. Toegang is gratis.