De Slag Om Het IJspaleis

De Slag om het IJspaleis over vreugdevuren

By January 9, 2019 No Comments

In de politieke talkshow ‘De Slag om het IJspaleis’ wordt op dinsdag 15 januari in de Centrale Bibliotheek met een raadspanel gesproken over het onderzoek dat de Onderzoeksraad voor Veiligheid doet naar de vreugdevuren. Verder onder meer een gesprek met wethouder Robert van Asten (D66) over de ontwikkeling van de Haagse kunst- en cultuursector.

Het vreugdevuur dat op Scheveningen in de nacht van oud en nieuw werd ontstoken brandt nog altijd na; een zee van vragen ligt inmiddels op het bord van de Haagse gemeentepolitiek. Met een raadspanel bestaande uit fractievoorzitters Arjen Dubbelaar (Groep de Mos/Hart voor Den Haag), Danielle Koster (CDA) en Arjen Kapteijns (GroenLinks) bespreekt Debatmeester de kwestie.

Cultuurbeleid

Met wethouder Robert van Asten wordt gesproken over hoe hij het Haagse kunst- en cultuuraanbod de komende jaren wil door ontwikkelen. Welke accenten wil hij leggen en in hoeverre is het mogelijk en noodzakelijk om het aanbod meer aan te laten sluiten op de diversiteit van de stad?

En meer

In het programma, gepresenteerd door Ivar Lingen en Theodore Pronk, verder een nieuwe column van Marcel Verreck, huisband Food Fridge Money Box rijgt de onderwerpen muzikaal aan elkaar. De januari-editie van De Slag om het IJspaleis vindt op 15 januari plaats tussen 18:00 en 19:00 uur op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek (Spui 68) en is gratis toegankelijk. Het programma is ook live te zien op Den Haag TV.

 

Talkshow #10 

Datum: Dinsdag 15 januari

Tijd: 18:00 – 19:00 uur

Locatie: Eerste etage Centrale Bibliotheek (Spui 68, Den Haag)

Toegang gratis