De Slag Om Het IJspaleis

Programma talkshow #1

By November 1, 2017 No Comments

Elke tweede dinsdag van de maand presenteert Debatmeester in samenwerking met weekkrant Den Haag Centraal de politieke talkshow van ‘De Slag om het IJspaleis’. 12 november is de eerste editie, van 18:00 tot 19:00 uur in de Centrale Bibliotheek.
In het programma onder andere een interview met VVD-Kamerlid Anne Mulder over zijn ervaringen in de lokale en landelijke politiek. Voordat Mulder naar de Tweede Kamer ging, was hij van 2002 tot en met 2010 lid van de Haagse gemeenteraad, de laatste periode als fractievoorzitter. Hij schreef het boek ‘Gekozen! En nu?’, een handboek voor (aspirant) raadsleden.
Verder een themagesprek over de zorg. Een panel van deskundigen uit de stad, bestaande uit Tia Quaedvlieg (Voorall/ Cliëntenraad WMO), Pascal Noordover, operationeel directeur van thuiszorgorganisatie Evita Zorg en Liane den Haan, algemeen directeur van ouderenbond ANBO, gaat in gesprek met raadsleden en publiek. Een column wordt verzorgd door Marcel Verreck, huisband Caterpillar rijgt de items muzikaal aan elkaar. Presentatie: Theodore Pronk en Ivar Lingen.