De Slag Om Het IJspaleis

De Slag om het IJspaleis komt met lijsttrekkersdebat

By February 26, 2018 No Comments

Op 21 maart kunnen Hagenaars kiezen uit twintig partijen die zich hebben gemeld voor de gemeenteraadsverkiezingen. Debatmeester en weekkrant Den Haag Centraal laten je op 13 maart met het Lijsttrekkersdebat van De Slag om het IJspaleis kennismaken met waar de partijen voor staan en gaan. 

In verschillende rondes laten presentatoren Ivar Lingen en Theodore Pronk de twintig partijen met elkaar in discussie gaan over de belangrijkste verkiezingsthema’s. Daarbij worden ze muzikaal ondersteund door huisband Caterpillar; DHC-verslaggever Mieke van Dixhoorn peilt de stemming in het publiek.

Het lijsttrekkersdebat vindt op 13 maart tussen 18:00 en 19:30 uur plaats op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek (Spui 68, Den Haag) en is gratis toegankelijk. Inloop vanaf 17:45 uur.